Eva Okeijn H​älsoutveckling

Behandlingar​

Aromamassag​e

Du får en helkroppsmassage, där målet är att du har en underbar stund som bara är din. Där kropp och sinne får slappna av och bara vara, under en ljuvlig och välgörande behandling med de finaste Essentiella oljor. Pris: 45€ för 45 minuter, 60 min 55€


LymfAroma massage För ömmande lår, svullen, ledvärk, återkommande förkylningar/urinvägsinfektioner. Svårt att tappa vikt trots bra mat och träning? Detta är bara några av de symptom lymfmassage kan hjälpa dig med. En helkroppsbehandling där ditt lymfsystem varsamt aktiveras och ökar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter. 80€ för 90 min. Vid köp av 5 ggr som utnyttjas inom 3 mån 350€- / 120€ för 120 min.

Aroma Hotstone
Kommer att starta denna behandling i höst

Regndroppsmassage - Regndroppstekniken
är en mjuk och varsam SPA-behandling som är mycket effektiv mot framförallt rygg- och nackproblem genom kraften av eteriska oljor från Young Living Essentiell Oils.
Pris: 55€ för 60 minuter, 80€ för 90 minuter.

Regndroppsmassage Med Bibliska Oljor,
njut av de Bibliska oljorna effekt. Pris: 65€ för 60 minuter


Stress-buster Känner du dig stressad och vill slappna av den här behandlingen tar ca 20 minuter, där arbetar vi med din nacke och mjuk massage på dina axlar. Tekniken som syresätter hjärnan och får igång blodomloppet! En behandling som sänker stressnivån för att skapa bättre hälsa!

Pris 30€ för 20 minuter, 55€för 40 minuter

NAT- Neuro Auricular Technique, är en behandling vid nacke och axlar och som med lätta cirkulära rörelser med en glasstav och essentiella oljor får igång energierna i dina nervbanor. Det är oljorna och den lätta beröringen som gör jobbet. Fokus är att få det autonoma nervsystemet i balans. NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT är så lugnande att många somnar. 

Pris: 30€ för 20 minuter, 55€ för 40 minuter   

Emotionell balans En behandling på bänk där vi arbetar med dina känslor som finns lagrade i din kropp. Där använder jag mig av de oljorna från Young Living som är kodade till våra känslor.

En mjuk massage där du leds ner i din kropp och dina känslor.
Pris: 95€ för 90 minuter

Kranio Sakral terapi: Kraniosakral behandling kan vara något för dig om du har problem med rygg, axlar och nacke, diskbråck, problem efter whiplash, tinnitus, ständiga bihåleinflammationer eller andra inflammationer, magbesvär, spänningshuvudvärk, migrän, fibromyalgi, stressymptom, utmattningsdepression, varit med om chock och trauma, fog lossnings besvär, depression eller nedstämdhet. En djupt avslappnande metod som stödjer läkning och balansering i bäcken, rygg, nacke och käke. Behandlingen sker med kläder på. Behandlingen påverkar hela kroppen, från topp till tå. Praktikbehandling 45€ - (65€ ca. 60 minuter

Healing Touch är en energibehandling som används för att balansera flödet av energin i och runt kroppen. Målet är att återställa harmoni och balans i det mänskliga energisystemet. Detta sker genom lätt hjärt centrerad och omsorgsfull beröring på och ovanför kroppen med hjälp av över 20 tekniker. Healing Touch stödjer individens naturliga självläkningsförmåga och samverkar väl med den traditionella skolmedicinen. Utövaren av Healing Touch använder händerna fokuserat och medvetet med avsikt att stödja och öka det fysiska, Emotionella, mentala och andliga välbefinnandet hos klienten.
Praktik behandling 40€ - ca 60 min.