IMG_4497 (2)

Idag arbetar jag Eva Okeijn med flera produkter som hjälper dig att både detoxa din kropp invändigt och utvändigt och andra som gör att du minskar  i vikt och omfång!

Då det gäller Detox invändigt använder jag mig av Young Living Essentiel Oils produkter: 320408 Comfortone320308 Detoxzyme    327608 JuvaPower

ComforTone är ett helt naturligt, örtbaserat tarmsköljningsmedel som innehåller en avancerad blandning av rena, eteriska oljor. Detoxzyme innehåller en kombination av kraftfulla enzymer som underlättar matsmältningen och främjar kroppens reningsprocess. Detoxzyme samverkar med kroppen för att stödja en normal matsmältning. JuvaPower® är ett vegetabiliskt pulver med högt innehåll av antioxidanter och är en av de största källorna till syrebindande livsmedel. JuvaPower är rik på näringsämnen som har en gynnsam effekt på levern och har tarmrengörande egenskaper. Vi gör denna Detox i tre steg: Ett 90-dagars program i 3 faser för tarm– och leverrening på ett naturligt sätt med understöd av Young Livings värdefulla produkter.

Vill du göra denna Detox kontakta mig så hjälper jag dig att beställa produkterna samt ge dig Detox kompendiumet.

Du kan även göra en kortare 5 -dagars reningskur! 398713          

      Du kan beställa dem genom att gå till denna länk och få ett eget kundnummer. Beställ här _________________________________________________________________________________________________

  Kom på en Scanning med Zyto Balance och "Lyssna på vad din kropp vill förmedla till dig!"

              På Zyto Balance lägger du din hand och under ett par minuter fångar den upp de unika energi frekvenserna hos 76 olika kroppsorgan eller kroppssystem och strömstyrkan hos dessa. På så vis får apparaten reda på hur dina organ och system mår, sedan matchar den resultatet mot produkter från Young Living Essentiell Oils som är en av världens största tillverkare av ekologiska eteriska oljor och andra näringstillskott. På så vis får apparaten reda på exakt vad just du behöver och som den sen presenterar med en utskrift som du får med dig! Jag coachar dig och hjälper dig med din hälsa då det gäller kost, träning och mental balans.
 _______________________________________________________________________________
Jag finns här för dig - men det är du själv som bestämmer!
 Du ska alltså vara införstådd med att det är ditt ansvar att ta kontakt med mig när du vill ha mer stöd. Antingen via telefon eller mail, på det sättet anpassar jag rådgivning och stöd till mina kunders varierande behov.

Hälsokonsult GI & Detox Coach Eva Okeijn TankBar