Behandlingar

images (20)

En upplevelse Present med bestående värde… Beställ ett presentkort på Yoga & Pilates, Hälso-Resa, regndroppskurs eller behandling! Ge till någon du tycker om eller till dig själv!

Aromamassage Du får en helkroppsmassage, där målet är att du har en underbar stund som bara är din. Där kropp och sinne får slappna av och bara vara, under en ljuvlig och välgörande behandling med de finaste Essentiella oljor. En mjuk helkroppsmassage Pris: 550 kr för 45 minuter, 60 min 800 kr   Regndroppsmassage Regndroppstekniken är en mjuk och varsam SPA-behandling som är mycket effektiv mot framförallt rygg- och nackproblem genom kraften i terapeutiska eteriska oljor från Young Living Essentiell Oils. Pris: 800 kr för 60 minuter, 1000 kr för 75 minuter.   Regndroppsmassage " DUO"  Parbehandling! Njut av en underbar behandling tillsammans med din vän eller Älskling! Ni får behandling samtidigt av 2 terapeuter med 11 ljuvliga eteriska oljor! En stressreducerande och välgörande behandling för kropp & Själ För två personer: 2100 kr, 90 minuter.   Regndroppsmassage Med Bibliska Oljor Regndroppstekniken är en mjuk och varsam SPA-behandling som är mycket effektiv mot framförallt rygg- och nackproblem genom kraften i terapeutiska eteriska oljor från Young Living Essentiell Oils, njut av de 12 Bibliska oljorna effekt. Pris: 850 kr för 60 minuter   STRESS-BUSTER Känner du dig stressad och vill slappna av den här behandlingen tar ca 20 minuter  och där arbetar vi med din nacke och mjuk massage på dina axlar. Tekniken som syresätter hjärnan och får igång blodomloppet! En behandling som sänker stressnivån för att skapa bättre hälsa! Oljor i behandlingen:Valor, Frankincense, Stress Away, Deep Reep Relief, Rutavala. Pris 350 kr för 20 minuter, 700 kr för 40 minuter  
NAT- Neuro Auricular Technique, är en behandling vid nacke och axlar och som med lätta cirkulära rörelser och essentiella oljor får igång energierna i dina nervbanor. Det är oljorna och den lätta beröringen som gör jobbet.Vi arbetar med att få det autonoma nervsystemet i balans. NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT är så lugnande att många somnar. Oljor i behandlingen: Frankincense, Valeriana, Vetiver, Romersk kamomill, Cederträ, Sandelträ. Pris: 350 kr för 20 minuter, 700 kr för 40 minuter   Emotionell balans En behandling på bänk där vi arbetar med dina känslor som finns lagrade i din kropp. Där använder jag mig av de oljorna från Young Living som är kodade till våra känslor. En mjuk massage där du leds ner i din kropp och dina känslor. Pris: 1500 kr för 90 minuter   Kranio Sakral terapi: Kraniosakral behandling kan vara något för dig om du har problem med rygg, axlar och nacke, diskbråck, problem efter whiplash, tinnitus, ständiga bihåleinflammationer eller andra inflammationer, magbesvär, spänningshuvudvärk, migrän, fibromyalgi, stressymptom, utmattningsdepression, varit med om chock och trauma, foglossningsbesvär, depression eller nedstämdhet. En djupt avslappnande metod som stödjer läkning och balansering i bäcken, rygg, nacke och käke. Behandlingen sker med kläder på. Behandlingen påverkar hela kroppen, från topp till tå. Praktikbehandling 450:- (650:-)  60 minuter   Healing Touch är en energibehandling som används för att balansera flödet av energin i och runt kroppen. Målet är att återställa harmoni och balans i det mänskliga energisystemet. Detta sker genom lätt hjärt centrerad och omsorgsfull beröring på och ovanför kroppen med hjälp av över 20 tekniker. Healing Touch stödjer individens naturliga självläkningsförmåga och samverkar väl med den traditionella skolmedicinen. Utövaren av Healing Touch använder händerna fokuserat och medvetet med avsikt att stödja och öka det fysiska, Emotionella, mentala och andliga välbefinnandet hos klienten. Praktik behandling  450: - ca 60 min.  
Vi är anslutna till Actiway, minfriskvård och Wellnet! Boka din behandling via Eva Mail eller mobil!